روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

تبیین نقشه راه خدمت | نظر کارشناسان سیاسی درباره بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب

  • کد خبر: ۱۰۵۰۴۳
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۷
تبیین نقشه راه خدمت | نظر کارشناسان سیاسی درباره بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب
سخنان حکیمانه رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگزاران نظام که چند روز پیش بیان شد، به قدری پر بار و حرکت آفرین است که می‌توان آن را نقشه راه توفیق کارگزاران نظام اسلامی در خدمت صادقانه به مردم برای رفع مشکلات کشور دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ابراهیم کارخانه ای، نماینده ادوار مجلس، در این باره به «فارس» گفت: تأکید همیشگی رهبر معظم انقلاب بر قابل حل بودن همه مشکلات کشور، این مسئولیت را متوجه کارگزاران نظام اسلامی می‌کند که برای حل مشکلات کشور باید با عزمی ملی، همه امکانات مادی و معنوی کشور به کار گرفته شود و این جز با تحول و نوآوری در برنامه ریزی و تعویض ریل مدیریتی ممکن نیست.

این استاد دانشگاه افزود: تأکید بر تاب آوری اقتصاد کشور در برابر توطئه‌ها و اعتراف آمریکا به شکست خفت بار حداکثری، این پیام را در پی دارد که با جهاد تبیین خدمت می‌توان راه را برای خنثی کردن کامل تحریم‌ها و برداشتن سایه شوم آن‌ها از سر ملت هموار کرده و شکستی بالاتر از تاب آوری بر اقتصاد را بر آمریکا تحمیل کرد.

کارخانه‌ای گفت: مقدم داشتن مصالح شخصی بر منافع ملی از سوی مسئولان به عنوان مصداق تعارض منافع گشودن فصل جدیدی از تعارض منافع بود که رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید فرمودند. بی توجهی به چنین تعارضی، به طور خاموش منافع و مصالح کشور را قربانی مصالح شخصی کارگزار می‌کند. بر این اساس مقدم داشتن حفظ جایگاه و شأن مسئول بر حفظ منافع و مصالح نظام اسلامی از مصادیق بارز تعارض منافع است که در چنین مواردی، کارگزار نظام اسلامی باید مصالح نظام را بر مصالح شخصی و حیثیتی خود ترجیح دهد.

با منابع داخلی می‌توان مشکلات را حل کرد

لطف ا... فروزنده، فعال سیاسی اصولگرا، نیز درباره بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه نباید معطل مذاکرات بمانیم به «مهر» گفت: رهبر معظم انقلاب در دولت قبل هم تأکید کردند که نباید کشور را معطل نتیجه مذاکرات کرد و ما تجربه داریم که دولت قبل به این نکته توجه نکرد و نتوانست مشکلات و مسائل را حل کند و نه تنها در آن دوره مسائل حل نشدند، بلکه گرفتاری‌های بسیاری برای مردم پیش آمد.

وی افزود: خوشبختانه دولت فعلی در حال دنبال کردن مذاکرات است، در حالی که به آن متوقف نشده است. دولت حمایت‌های خوبی در بخش تولید، شرکت‌های دانش بنیان و استفاده از ظرفیت‌های کشور شروع کرده و عقیده من بر این است که راه درست، همان مسیری است که دولت در حال حاضر انتخاب کرده است.  

این تحلیلگر سیاسی افزود: فکر می‌کنم خوشبختانه همّ و غم دولت این است که در همین راستا حرکت کند و طبیعتا سخنان مقام معظم رهبری پشتیبان و سند بسیار مهمی است که منجر به دلگرمی مسئولان می‌شود و ان شاءا... دولت و مجلس بتوانند با همدلی یکدیگر این محور‌ها را دنبال کنند و به نتیجه برسانند.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه ما اگر به دنبال این هستیم که کشور را خوب اداره کنیم، باید مردم را به میدان بیاوریم، گفت: نقدینگی امروز در جامعه زیاد است که لازم است در داخل ظرفیت سازی شود و مردم ما برای سرمایه گذاری انگیزه پیدا کنند. در این صورت دیگر نیازی به منابع خارجی نداریم و می‌توانیم با منابع داخلی این امر را دنبال کنیم. اگر ارزش افزوده در زنجیره نفت، معدن و صنایع پایین دستی شکل بگیرد، کار‌های زیادی می‌توان انجام داد.

حل مشکلات اقتصادی ارتباطی به مذاکرات ندارد

همچنین عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت: نتیجه مذاکرات وین مثبت، حتی اگر نیمه مثبت و حتی منفی باشد، مسئولان و کارگزاران بی توجه به نتیجه مذاکرات باید برای حل معضلات، مشکلات، معیشت مردم و خودکفایی اقتصادی تدبیر کنند و این مسائل ربطی به گزارش‌های وین نخواهد داشت.

حجت الاسلام احمد سالک به «مهر» گفت: سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب با کارگزاران کشور، چند بخش مهم داشت که یک بخش آن، مربوط به مذاکرات وین بود و درباره این بخش، این نکته شایان توجه است که در دولت روحانی، همه مسائل کشور اعم از اقتصاد، فرهنگ، کسب و کار به مذاکرات گره خورد و در آخر، ترامپ از مذاکرات خارج شد و این اوضاع را رقم زد.

سالک با تأکید بر اینکه امروز اقتدار جمهوری اسلامی در ابعاد مختلف به نمایش جهانی گذاشته شده است، افزود: اگر حرکت صنعتی و اقتصادی از حالت جزیره‌ای خارج شود و وحدت رویه‌ای میان سران قوا و دستگاه‌های ذی ربط حاصل شود، حرکت عظیمی تحقق خواهد یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->